Houtcatalogus

De meeste bosgroepen houden jaarlijks een houtverkoop, waarbij hout uit privébossen te koop wordt aangeboden. Kleine hoeveelheden als brandhout en grotere hoeveelheden als industriehout.

In de houtcatalogus wordt, naast het aantal loten, steeds een schatting gegeven van het te koop aangeboden houtvolume en de voorwaarden voor verkoop en oogsten van het hout. In de aanloop naar het oogstseizoen maakt iedere bosgroep een catalogus op. In onderstaand overzicht vind je een lijst met bosgroepen die momenteel een houtverkoop hebben. Je kan contact opnemen met de bosgroepcoördinator voor meer informatie.

 

Bosgroep Kempen Noord: Brandhoutcatalogus BGKN

Bosgroep Antwerpen Zuid: Brandhoutcataloog 2017 BGAZ

Bosgroep Antwerpen Noord: Brandhoutcatalogus 2017 BGAN

Bosgroep Zuiderkempen: Bg Zuiderkempen brandhoutcataloog 2017 groot met hierbij enkele aanpassingen:AANPASSINGEN BRANDHOUTCATALOOG Zuiderkempen + Voor lot 10 : extra voorwaarde: Kavel A moet eind januari 2018 geëxploiteerd en geruimd zijn.

Bosgroep Zuiderkempen en Kempen Noord: BG Zuiderkempen en Kempen Noord – cataloog industrie 2017

Bosgroep Zuiderkempen en Kempen Noord: cataloog populier 2017

De Oost-Vlaamse bosgroepen hebben in het kader van het eco2-eco-project een online systeem ontwikkeld voor brandhoutverkoop. Je vindt alles terug op www.brandhoutweb.be.