Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Vergadering Ijzer & Leie

16 mei om 09:00 - 14:00

Gratis
[De AV gaat niet door op 16 mei, we brengen jullie zo snel mogelijk op de hoogte hoe en wanneer deze wel doorgaat]

Neem alvast uw gele fluostift en omcirkel 16 mei 2020 in uw agenda want dan organiseert uw Bosgroep Ijzer en Leie haar jaarlijkse Algemene Vergadering! U weet dat wij elk jaar ons best doen om een mooie locatie uit te zoeken om u op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in uw bosgroep en dat wij daar graag enkele leerrijke en smaakvolle activiteiten aan koppelen! Wel, dit jaar wensen we daar geen uitzondering op te maken en hebben we zelfs extra hard ons best gedaan. Naast het feit dat wij veruit de sympathiekste bosgroepleden hebben, hebben wij ook nog eens het geluk in de mooiste Vlaamse provincie te mogen werken. Voor de komende algemene vergadering hebben we dan nog eens gekozen voor één van mooiste plaatsen binnen die fantastische provincie: Watou, indertijd nog verkozen als één van de 50 mooiste dorpen van Vlaanderen dankzij het pittoreske karakter en het idyllische landelijke karakter waarbij het Helleketelbos en Couthofbos de omgeving mee sieren.

Als activiteit bieden we u graag iets aan waarvan u een warm gevoel krijgt en mogelijks zelfs een glimlach achteraf, tegelijkertijd wensen we iets bij te leren over onze prachtige streek waarop we terecht trots mogen zijn! Daarom vonden wij het een goed idee om u een bezoek aan de wereldberoemde Sint Bernardus Brouwerij (https://www.sintbernardus.be/) aan te bieden waarbij u onder deskundige begeleiding ondergedompeld zal worden in de wondere wereld van het West-Vlaamse bierbrouwen, uiteraard gepaard gaande met enkele degustaties zodat u proefondervindelijk uw goedkeuring kan verlenen! Na dit bezoek hoeft u nog niet naar huis aangezien wij met veel plezier u ter plaatse een warme lunch aanbieden: lekker stoofvlees met frietjes met trappistenbier en voor de vegetarische mensen onder ons is er uiteraard ook een optie! Dit biedt ons boseigenaars en -liefhebbers de gelegenheid om bij te praten en bosplannen te smeden terwijl we genieten van een prachtige omgeving, 360 graden rond, en dit alles onder een stralende voorjaarzons (we hebben windstil weer, een staalblauwe hemel en minstens 23°C reeds besteld!).

U hoort het, het belooft terug een mooie editie te worden van onze algemene vergadering waarbij we van harte alle effectieve en sympathiserende leden uitnodigen. U mag er zeker van zijn dat wij uw aanwezigheid appreciëren! Het is een teken van steun aan de bosgroep en dat wij een sterke vereniging zijn van enthousiaste West-Vlaamse bosmensen! U kan zich nu al inschrijven via mail naar bo.desmadryl@west-vlaanderen.be waarbij u uw naam (of indien meerdere personen alle namen) doorgeeft samen met uw maaltijdkeuze. Bellen kan ook op het nummer 057 23 08 54. Graag inschrijven voor 8 mei.

Het bovenstaande nog eens in een notendop:
– 9u-9u15: ontvangst met koffie in Sint Bernardus Brouwerij (adres: Trappistenweg 23, B-8978 Watou – Poperinge)
– 9u15-10u15: Algemene Vergadering Bosgroep Ijzer en Leie
o verwelkoming
o jaarverslag en resultatenrekening 2019
o planning en begroting 2020
o Goedkeuring van de voorgestelde verslagen, de rekeningen en de begroting en kwijting aan de bestuurders
– 10u30 – 12u: Brouwerijbezoek in groepen van 30 personen inclusief een degustatie in Bar Bernard en een geschenkverpakking.
– Vanaf 12u30: warme lunch: stoofvlees met frietjes of slaatje geitenkaas of slaatje garnaalkroketten

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
09:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Brouwerij Sint-Bernardus
Trappistenweg 23
Watou, 8978

Organisator

Bosgroep Ijzer & Leie
Telefoon:
0499565970
E-mail:
clint.callens@west-vlaanderen.be