Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus kettingzaaggebruik ECS 1+2 – VOLZET

21 november 2019 - 23 november 2019

Op 21, 22 & 23 november organiseert bosgroep Oost-Vlaanderen Noord een driedaagse gecombineerde cursus ECS 1+2! De opleiding vindt plaats in de regio Sint-Niklaas (meer info na inschrijving) en is ideaal voor iedereen die al eens eerder een kettingzaag in de hand genomen heeft, maar graag nog een grondige uitleg met praktijkoefening willen. Voor absolute beginners die nog nooit eerder met een kettingzaag gewerkt hebben, gaat deze cursus mogelijk iets te snel vooruit.

Onder begeleiding van een PCLT-lesgever leer je alles over veiligheid, onderhoud, ergonomie, afkorten van snoeihout met een beperkte diameter en veilig vellen van bomen met een beperkte diameter. Materiaal en veiligheidskledij worden voorzien, maar we raden wel sterk aan om je eigen kettingzaag, veiligheidskledij en zaagschoenen mee te brengen indien je hierover beschikt! Na afloop ontvang je een deelnameattest. Het afleggen van het officieel ECS-examen is echter niet inbegrepen.

Kostprijs bedraagt 60 euro voor werkende leden en 385 euro voor niet-leden. Graag inschrijven via bosgroepnoord@oost-vlaanderen.be of telefonisch via 09 267 78 60.

Gegevens

Begin:
21 november 2019
Einde:
23 november 2019

Organisator

Bosgroep Oost-Vlaanderen Noord
E-mail:
bosgroepnoord@oost-vlaanderen.be

Locatie

Regio Sint-Niklaas
Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen 9100 België + Google Maps