In de toekomstscenario’s voor Vlaanderen gaat terecht veel aandacht naar de ontwikkeling van een duurzame economie. Vervuilende en energieverslindende productie moet beperkt worden en we moeten prioritair inzetten op hernieuwbare grondstoffen. Binnen dit bio-economisch model is hout een logische keuze. Hout is aangenaam, decoratief, multi-inzetbaar, en bovendien herbruikbaar en recycleerbaar. De milieu-impact van hout is bijzonder gunstig.

De Bosgroepen besteden in hun werking erg veel aandacht aan houtverkopen en zijn een van de grootste houtverkopers van Vlaanderen. Met een schat aan ervaring en deskundigheid zorgen de Bosgroepen op grote schaal voor hoog kwalitatief en duurzaam bosbeheer. Juist door de houtverkopen gezamenlijk te organiseren realiseren we een meerwaarde.

Voor veel eigenaren is het niet eenvoudig om houtverkoop zelf te organiseren. Voor uw partij hout kunt u contact opnemen met de Bosgroepen die een breed pallet aan diensten kunnen leveren. De medewerkers van de Bosgroepen zullen u graag te woord staan. De contactgegevens van de Bosgroepen vindt u via de pagina contact. Ook houtinkopers en houthandelaren kunnen contact opnemen met de Bosgroepen, de houtcatalogussen zijn opvraagbaar bij de Bosgroepcoördinatoren.

Hier zie je alvast de resultaten van onze houtverkopen.