NIEUW: online brandhout kopen en verkopen via www.brandhoutweb.be

Op zoek naar brandhout uit lokaal en duurzaam bosbeheer?

Koop online via www.brandhoutweb.be!

 Ben je iemand die tijdens de koude wintermaanden je huis gezellig verwarmt met een houtkachel? En werk je graag zelf in het bos? Dan vind je nu een ruim aanbod aan brandhout op de gloednieuwe website www.brandhoutweb.be. Deze website is een initiatief van de Oost-Vlaamse bosgroepen, waardoor je verzekerd bent van brandhout uit een lokaal en duurzaam beheerd bos. Hout uit je eigen buurt dus, maar wel kwalitatief en aan een eerlijke prijs. De inkomsten zijn ten voordele van de boseigenaar en het bosbeheer.

Om het hout uit kappingen een waardevolle bestemming te geven, organiseren de bosgroepen al jarenlang houtverkopen en zorgen hierbij voor een professionele begeleiding. Dat kan dus nu ook online en het hele jaar door dankzij de website www.brandhoutweb.be.

Dit verkoopplatform is niet alleen bijzonder handig en snel, maar er is ook een voortdurende vernieuwing van het aanbod. Gedaan dus met zoekertjes uit te pluizen op zoek naar brandhout op stam of liggend aan de bosweg, alles is vanaf nu verzameld op een overzichtelijke website.

Op www.brandhoutweb.be kan je zoeken op locatie, type lot (liggend of op stam), houtsoort en nog veel meer. Daarnaast krijg je heel wat informatie over het lot in kwestie. Ben je geïnteresseerd? Dan kan je zelfs meteen het lot kopen en veilig online betalen via Bancontact of overschrijving. Nog niet helemaal overtuigd? Ga dan zeker het lot even ter plaatse bekijken of stel een vraag aan de verkoper via het online formulier.

De bosgroepen volgen het hele verkoopproces op van A tot Z en zorgen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo koop je gegarandeerd degelijk brandhout uit een lokaal en duurzaam beheerd bos. We starten met loten uit Oost-Vlaanderen, maar breiden het project binnenkort uit naar alle bosgroepen.

Nieuwsgierig? Bekijk de loten op www.brandhoutweb.be of surf naar www.brandhoutweb.be/uitleg-module voor informatie over de werking van de website.

Voor alle vragen kan je bovendien terecht bij de bosgroepen.  Aarzel niet om contact op te nemen via info@brandhoutweb.be.

We hopen je snel te zien op www.brandhoutweb.be!